Sortiment

Vi har både fremragende franske og tyske økologiske vine.

De tyske stammer fra brødrene Hemers meget professionelle vinhus i landsbyen Abenheim i det tyske vindistrikt Rheinhessen. Alt, hvad de producerer er økologisk og tilmed vegansk. De to brødre vandt prisen, som bedste bio-vinbonde i Tyskland i 2016, og fortsætter med at vinde priser for deres vine.

I efteråret 2018 har vi udvidet sortimentet med dejlige øko-rieslinger fra Domaine Sylvie Spielmann i Alsace. Hendes vine er tilmed biodynamiske. De er på lager hos os - der i blandt en fremragende grand cru. Inden længe er de også på hjemmesiden, men skriv og spørg, hvis du har en særlig interesse i disse Alsace-vine (priser fra 120,- til 300,-).


Økologiske rieslingvine fra Weingut Hemer

2016 Weisser Riesling, Trocken **

Frisk og meget lige til. Dejligt læskende vin, der kan drikkes til det meste.

12,5% alkohol

Kr. 85,00 v/6 flasker.

2016 Abenheimer, Trocken **

2014Abenheim

'Super' skrev vi i vores noter, da vi smagte denne for første gang. De to stjerner er Hemers gutsweine, mellemklasse om man vil. Denne vin er frisk, med masser af smag og kraft, velegnet til mad.

12,5% alkohol

Kr. 100,00 v/6 flasker.

 

2015 Klausenberg, Kapellenstück ***

Fra brødrene Hemers bedste mark på bakken Klausenberg, Kapellenstück, bogstavelig talt ved kapellet, der troner over landsbyen. For at sikre kvalitet og intens smag udtyndes druerne på de 25 år gamle vinstokke kraftigt. Det betyder at udbyttet er lavt og det kun bliver til få hundrede flasker hvert år. Høsten foregår med hånd af to omgange. Resultatet af det møjsommelige arbejde er en tør vin, men også frisk, frugtig, med masser af smag og lang eftersmag. De tre stjerner er Hemers topvine, Lagenweine, og det smages her.

12,5% alkohol

Kr. 140,00 v/6 flasker


 
ecovin
vegan